Zhejiang Yipu Metal Manufacturing Co., Ltd.
Zhejiang Yipu Metal Manufacturing Co., Ltd.
Новини

Как да подобрим производителността на шунт от ламинирано медно фолио?

Следните методи могат ефективно да оптимизират проводимостта и стабилността на гъвкавите конектори от медно фолио:

1. Увеличаване на контактната площ: Увеличаването на броя на медните фолиа може ефективно да увеличи контактната площ на меките връзки от медно фолио, като по този начин подобрява стабилността и проводимостта на връзките. В допълнение, приемането на по-прецизни методи за свързване, като високопрецизно оборудване за рязане или фрезови машини, може да нареже медно фолио в подходящи форми и размери, за да пасне по-добре на шината и да подобри качеството на връзката.

2. Оптимизиране на процеса на свързване: Процесът на свързване оказва значително влияние върху проводимостта и стабилността. Оптимизирането на процеса на свързване и приемането на усъвършенствани техники за заваряване като лазерно заваряване и ултразвуково заваряване може да подобри качеството и стабилността на връзката. Изборът на подходящи методи за повърхностна обработка, като обработка на покритие, обработка с калайдисване и т.н., също може ефективно да подобри стабилността и проводимостта на връзката.

3. Добавяне на поддържащи структури: Добавянето на поддържащи структури в меки връзки от медно фолио, като добавяне на метални опорни ленти, пружини или други еластични компоненти между медни фолиа за подобряване на здравината и стабилността на връзката, може ефективно да подобри стабилността на връзката и проводимостта на връзката.




Свързани новини
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept